La Briqueterie

La Briqueterie rechtsteeks aan de

Prijs vanaf

exclusief borg & schoonmaakkosten
699 per week
 • Hoogseizen €1195,-
Topplek

De volgende faciliteiten zijn onder andere aanwezig

 • Geschikt tot 6 personen
 • Roken verboden
 • Toilet in badkamer
 • Wifi
 • 2 slaapkamers
 • open keuken
 • Meerdere terrassen
 • Inclusief bedlinnen
 • Zwembad
 • Vaatwasser
 • Hond in overleg

Bij la Briqueterie kom je tijd te kort ook al is het vakantie.

Een grote oprijlaan brengt je bij aankomst langs de “gameroom”, een overdekte plek met tafeltennistafel, sjoelbak en dartbord. 

Vanuit de gameroom kijk je uit op het zwembad, s’avonds kan het ligt in het zwembad aan, een geweldig mooi en luxe gezicht geeft dat.

De grote tuin beschikt over allerlei bomen en is smaakvol ingericht, je krijgt bijna zin om te gaan helpen met tuinieren en er zijn verschillende zitjes. Bij het zwembad staan ligbedden, voor de gite (wat vroeger een oude steenfabriek was, vandaar de naam van dit huis) is een zitje en op verschillende plekken langs het water op verschillende niveaus zijn ook leuke zitjes gecreërd.

Het huis is gezellig en voorzien van een wasmachine en heeft voldoende ruimte voor 6 personen en is ook ingericht op 6 personen, er is wifi. Een dikke infomap met allerlei info over de omgeving met o.a. mooie wandeltochten en vele bezienswaardigheden is aanwezig. Wilt u fietsen, bij de huurprijs zijn 2 fietsen inbegrepen.

Verder is er nog een kast vol met diverse boeken.

De badkamer is mooi en voorzien van 2 wastafels, een douche en een toilet.

Er zijn twee trappen naar boven, deze liggen tegenover elkaar en zo ook de slaapkamers. De ene is een familiekamer geschikt voor vier personen. Wilt u echter wat meer privacy, dan kunt u de ouder slaapkamer gebruiken. De bedden zijn goed en comfortabel.
 
De locatie ligt rechtstreeks aan de rivier de lot en er is een goede boot aanwezig met fluistermotor die u kan gebruiken voor een tochtje over de rivier of ter ondersteuning bij het vissen. Op dit stuk van de Lot, tussen de barrages in zit grote vis, er is al karper gevangen boven de 26 Kg.
 
Wij kunnen ervoor zorgen dat bij aankomst uw visvergunnig klaar ligt en eventueel is aas ook mogelijk.

€ 695- per week in het voor en naseizoen

€ 795,-/895,- per week in het middenseizoen

€ 1195,- per week in het hoogseizoen

Schoonmaakkosten verplicht € 75,-

Borg € 250,-

Deze locatie is uitermate geschikt om de rivier de lot te bevissen.
De Lot zit boordevol vis, (grote)karper, meerval, barbeel, kopvoorn, baars, snoekbaars en kleine witvis
U kunt gebruik maken van onze boot met fluistermotor en op verzoek regelen wij een visvergunning en kunnen we aas verzorgen.
Rene

De eigenaren hebben alle boekingen uitbesteed via de website www.fransekarpers.nl als u op onderstaande knop drukt wordt u naar deze website doorverwezen

Steven Peters
Steven PetersAfsluiting van een geweldige vakantie
Read More
Rivier vissen . Of je houd ervan of je haat het zoals vandaag ! Enorm veel stroming zodat vissen niet mogelijk is dus maar afwachten tot het mindert . Merk echter dat ze in de dag precies de sluizen meer en meer openzetten zelfs snachts durfde de stroming i eens toenemen. En elke dag wachten tot dat alles kalmeerd en de vis aan het spelen komt. Bijna een week hier en merken wel zoals vorige nacht dat de grotere vis op de stekken aan het komen is dus wie weet 1 van de dagen de topper? Tussenstand momenteel : 1 meerval , 6 karpers, 9 barbelen en 3 grote kopvoorns.
René de Vries
René de Vries
Read More
De stroming kan soms spelbreker zijn hier voor het vissen, maar 2 kilometer verderop kan er gewoon heel goed te vissen zijn. Geen karper kunnen vangen, wel zien springen (en grote ook). Maar vakantie is zoveel meer dan vissen, de wandelingen naar Albas, lunchen in Cahors, de vele "vide greniers" (rommel en antiekmarkten) in de omgeving. En oef... de natuur in en om de Lot maken een bezoek meer dan waard
Previous
Next
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email