La Maisson Les Fontanelles

Les Fontanelles.

Prijs

Vanaf 450 per week
450 van 16-03 t/m 18 05
 • Midden € 595, p/w
 • Hoogseizoen €895, p/w
Kleinschalig

De volgende faciliteiten n zijn o.a aanwezig

 • Geschikt tot 5 personen
 • Roken verboden
 • Toilet in badkamer
 • Wifi
 • 2 slaapkamers
 • Grote gezellige eetkeuken
 • Twee terrassen (één overdekt)
 • Zwembad (delen met de huurders van 2 andere gites)
 • Vaatwasser
 • Honden alleen buiten hoogseizoen en op aanvraag
 • Wasmachine
 • Droger
 • 5 pits gasfornuis inclusief oven
 • Televisie (Nederlandse/Engelse/Duitse/Franse) Zenders

U bent hier te gast bij een mooie, gezellige sfeervolle Fermette (een oude traditionele boerderij van 200 jaar oud die compleet gerenoveerd is maar de authenthieke details bewaard heeft)  Op het het terrein staan 3 gites voor de verhuur. U deelt hier een houten Zwembad met de gasten van de andere gites. U privacy ten opzichten van de andere gites zijn heel goed te noemen. De ligging is midden tussen de bossen en landerijen, bij Kitty tot rust komen is een feestje, u zult zich hier heel welkom voelen en al snel opgaan in het Franse leven en het bijbehorende tempo.

Natuurlijk kunt u in de mooie luxe keuken ontbijten maar is het niet heerlijk om op het overdekte terras te genieten van uw ontbijt. U zit dan naast de oude oven, 200 jaar geleden kwamen hier de vrouwen van een aantal boerderijen samen om gezamelijk brood te bakken en de laatste nieuwtjes uit te wisselen. Plan vanaf hier de leukste uitstapjes in de omgeving en naar de mooiste plekjes die deze streek rijk is en kom aan het eind van de dag terug om een heerlijke avond door te brengen. Wilt u een rustig dagje, dat kan en mag, daar is vakantie voor bedoeld. Is er een warme dag, op 5 autominuten ligt een heerlijk zwemmeer met een mooi strand.

Gite La Maisson heeft een geweldige eetkeuken die voorzien is van alle zaken die u thuis ook heeft. we noemen even snel, een 5-pits gasformuis met oven, een koelkast, wasmachine en droger, waterkoker en magnetron. Een koffiezetapparaat maakt uw keuken af. Het servies en de pannen zijn natuurlijk afgestemd op uw gezelschap.

De huiskamer is gezellig en een grote schouw met een houtkachel is aanwezig en is uitnodigend om het flesje rode wijn open te trekken dat u juist die middag heeft gekocht in één van de vele wijnhuizen in de omgeving. Een goed boek maakt de avond compleet, geen zin om te lezen, er is televisie met Duitse/Engelse/Franse en Nederlandse zenders.

Na het glaasje wijn bij de gezellig brandende houtkachel, slaat de vermoeidheid op een gegeven moment toch toe, het was immers een mooie dag, om al deze indrukken te kunnen verwerken is het tijd om te gaan slapen. Er zijn 2 slaapkamers boven op de vide, een list­ jumeaux zorgt ervoor dat u ook echt een goede nachtrust heeft. Achter deze kamer ligt nog een slaapkamer met 2 eenspersoonsbedden. Op deze kamer kan een extra bed worden gezet of zelfs een kinderbedje (laat het ons gewoon even weten als u daar behoefte aan heeft).

Na een goede nachtrust wordt u wakker, u heeft weer de keuze waar u gaat ontbijten, binnen, onder het overdekte terras of aan tafel op de binnenplaats. Het eitje is gekookt, het stokbroodje ligt klaar en de vers geperste sinaasappelsap (want zo een locatie is dit wel, hier wil je alleen het beste) kijkt u uitndogend aan. Na het ontbijt is het tijd voor familieberaad, vandaag besluit u om met uw gezin wat actiever te zijn, gezamenlijk besluit u om een kanotocht te gaan maken over de rivier de Lot, winkelen en lunchen in Cahors kan altijd morgen nog.

€450,- voor een week in de periode van 16/03 tot 18/08

€595,- voor een week in de periode van 18/05 tot 06/07

€895,- voor een week in de periode van 06/05 tot 24/08

Schoonmaakkosten verplicht €65,-

Bedlinnen €12,50 p.p.

Handdoeken €12,50 p.p.

Borg € 150,-

Huisdieren in overleg alleen buiten het hoogseizoen € 35,-*

Drie gites, u kunt hier dus boeken met drie groepen vrienden of fam. en toch u privancy behouden als u dat wenst... hoe mooi is dat!
Rene
Rene
ReneEen 9.4 op Zoover zegt eigenlijk alles over deze accommodatie
Read More
Natuurlijk zijn wij kindvriendelijk en veilig, er is speelruimte te over op de 4 Hectare
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email